ESTETICE GENITALE

TRANSFER AUTOLOG DE ȚESUT GRASIT și SVF MECANIC REGENERATIVE PENTRU APLICAȚII ESTETICE GENITALE

Lasă-ne să te sunam

Medi Via Regen & Adinizer: O nouă eră în estetica injectării grăsimilor vaginale - Barbie Labia

  1. Obținerea de grăsimi autologe;

Colectarea de grăsime autologă este colectată în siguranță de la pacient cu o canulă de colectare a grăsimilor atraumatică special concepută (2,8 mm diametru), inclusă în Kit-ul Adinizier Smart, în condiții sterile adecvate, cu sprijinul unui snapper cu presiune negativă și a altor echipamente.

  1. Prima centrifugă: Obținerea uleiului condensat;

În acest proces, se urmărește eliminarea componentelor roșii din sânge, cum ar fi trigliceridele, eritrocitele și adipocitele, care se găsesc în țesutul adipos prelevat de la pacient și care afectează numărul și viabilitatea celulelor stromale, precum și separarea lichidului tumescent administrat înainte. procesul de îndepărtare a grăsimilor. După 2 minute de centrifugare la 500 g, elementele sanguine rămase în stratul inferior, fluidul tumescent și trigliceridul din partea de sus sunt aruncate

  1. Descompunere mecanică în sistem steril închis;

După prima centrifugare, țesutul adipos colectat de la pacient este trecut prin lame Adnizier de 2.400μ, 1.200μ, 600μ și 400μ situate între două seringi. Celulele parenchimatoase și celulele stromale din țesutul adipos sunt separate mecanic după tăiere.

  1. Izolarea celulelor stromale;

După procesul de separare mecanică, produsul este centrifugat pentru ultima dată la 1200g timp de 5 minute și în urma acestui proces se obțin 3 straturi în funcție de densitate. Aceste straturi constau din soluție de celule stromale (SVF) în partea de jos, agregat de celule stromale (ECM) în partea de sus și țesut adipos condensat deasupra acestuia. Produsele finale pe care le obținem în urma procedurii sunt folosite în scop regenerativ și transferul permanent de grăsime efectuat corect.

Adınıer este primul și singurul sistem patentat de lame ultra-ascuțite din lume cu certificate CE, FDA, KFDA, TGA, cu ajutorul cărora puteți procesa rapid și ușor țesutul adipos pe care îl luați de la pacienți. Este cea mai bună soluție pentru aplicațiile de injectare a umpluturii în zona genitală cu Adlerininer.

Rezultatele cosmetice pot fi obținute într-o singură ședință.Cu lamele sale ultra-ascuțite din titan Adisiner, poate da dimensiunea dorită țesutului adipos prin creșterea supraviețuirii țesutului fără a crea presiune netă, eliberează celulele regenerative și activează celulele din țesutul adipos.

Estetica vaginala

Această procedură se numește în general Vaginoplastie, Labioplastie, Augmentarea Labium Majora, O Shot și G Shot.

În aplicația Labium Majora, grăsimea colectată în urma procesului de separare este injectată în buzele interioare. Pe măsură ce zona buzelor se umple, aceasta se curbează spre interior și zona vulvei devine mai mică.Injectarea grăsimilor este deja o procedură foarte comună. Dacă cercetezi acest proces pe internet, vei citi în descrieri că 50% – 60% din grăsime se topește foarte repede, în timp ce restul poate rămâne până la 6-12 luni. Dar, evident, ei nu folosesc Adenizer în acele proceduri. Este important ca celulele adipoase să nu fie deteriorate în timpul proceselor de colectare și separare a grăsimilor. Adınıer este un sistem de lame fabricat din titan aprobat de FDA care menține celulele adipoase nedeteriorate și vii. Principala diferență este că acest proces se realizează cu sistemul de separare Adınıer Mechanical, care asigură permanența țesutului adipos injectat pentru o perioadă de timp mult mai lungă (3-5 ani). Conform solicitării pacientului, SVF separat este injectat în zona clitorisului pentru regenerare în vaginoplastie, iar O Shot și G Shot sunt injectate în zona clitorisului pentru a crește plăcerea prin microvascularizare.

Recomandări după externare;

Notă: fumatul este cel mai dăunător factor care provoacă pierderea de grăsime.

Lasă-ne să te sunam

Güzeltepe Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:15 Çengelköy / İstanbul
90 534 260 43 16
en_USEnglish