TRANSPLANT DE PĂR

Transplantul de păr este o intervenție chirurgicală efectuată pentru a stimula creșterea părului sau pentru a avea un aspect mai plin în cazurile de probleme precum căderea părului sau părul rar.

Lasă-ne să te sunam

Acest proces se realizează prin luarea foliculilor de păr din zonele mai sănătoase și transferul lor în zonele de păr rățite sau pierdute. Transplantul de păr este în general preferat pentru a rezolva chelie masculină (alopecia androgenetică) la bărbați sau rărirea părului la femei.

Pe langa transplantul de par, transplantul de sprancene, transplantul de barba si transplantul de mustata sunt alte proceduri chirurgicale efectuate pe oameni pentru a rezolva problemele din zonele de par sau pentru a obtine aspectul estetic pe care si-l doresc.

Transplantul de sprancene

Transplantul de sprancene este un proces care ofera o umplere mai buna si mai estetica pentru sprancenele rare sau lipsa. La fel ca în transplantul de păr, în transplantul de sprâncene părul este îndepărtat din zona donatoare și transplantat în zona sprâncenelor. Acest proces este conceput pentru a crea sprâncene care se potrivesc trăsăturilor faciale ale persoanei.

Transplantul de barbă

Transplantul de barbă este o procedură chirurgicală efectuată pentru a elimina rarefia sau deficiențele din zona barbii sau pentru a obține forma dorită de barbă. Este în general popular în rândul bărbaților și, similar cu transplantul de păr, foliculii de păr sunt prelevați din zona donatoare și transplantați în zona barbii.

Transplantul de mustață

Transplantul de mustață se efectuează pentru a corecta raritatea sau deficiențele în zona mustații sau pentru a crea forma dorită de mustață. În această procedură, foliculii de păr sunt prelevați din zona donatoare și transplantați în zona mustații.

În general, deoarece procedurile de mai sus sunt o procedură chirurgicală, are un cost ca orice altă procedură medicală. Costul transplantului variază în general în funcție de factori precum numărul de foliculi de păr, timpul procedurii, tehnica utilizată și politica de taxe a clinicii sau a medicului unde va fi efectuat transplantul de păr.

Procesul de transplant de păr de la început până la sfârșit

Consultație: În primul rând, sunt aranjat să mă întâlnesc cu specialistul în transplant de păr. Specialistul nostru evaluează cauza căderii părului și recomandă un plan de tratament adecvat.

Îndepărtarea rădăcinilor de păr: foliculii de păr care vor fi utilizați pentru transplantul de păr sunt de preferat să fie prelevați de la ceafă, deoarece foliculii de păr prelevați din zona cefei sunt în general mai permanenți și mai sănătoși.

Pregătirea rădăcinilor: foliculii de păr colectați sunt potriviti pentru transplantul de păr. În timpul acestui proces, foliculii de păr sunt grupați și pregătiți.

Procesul de transplant: foliculii de păr pregătiți sunt transplantați în zonele cu păr pierdut sau rar. Acest proces se face foarte atent și precis, astfel încât părul să arate natural.

Procesul de vindecare: Procesul de vindecare după transplantul de păr poate varia de la o persoană la alta, dar durează de obicei între câteva zile și câteva săptămâni. În acest proces, poate dura timp pentru ca foliculii de păr să se așeze și să crească părul nou.

Transplantul de păr poate da rezultate de succes, dar rezultatele pot varia în funcție de structura genetică a persoanei și de nivelul căderii părului. Din acest motiv, este important ca persoanele care iau în considerare transplantul de păr să consulte un specialist și să ia o decizie obținând informații detaliate despre procedură. În plus, transplantul de păr necesită îngrijire atentă înainte și după. Este important să urmați instrucțiunile de îngrijire după transplantul de păr și să protejați foliculii de păr pentru a obține rezultatele dorite.

Metode aplicate de transplant de păr

Tehnicile de transplant de păr s-au îmbunătățit de-a lungul timpului datorită dezvoltărilor tehnologice. Principalele tehnici tehnologice aplicate în spitalul nostru, însoțite de dezvoltarea și schimbarea tehnologiei, sunt:

Transplant de păr cu FUE (Extractia unității foliculare):

FUE este cea mai comună tehnică de transplant de păr folosită pentru extragerea și transplantarea foliculilor de păr unul câte unul. În această tehnică, foliculii de păr sunt de obicei îndepărtați de pe ceafă sau din alte părți ale corpului și apoi transplantați în zonele de păr rărit sau pierdut. Datorită anesteziei locale, persoana nu simte nicio durere sau disconfort.

Transplant de păr cu Tehnica Sapphire FUE

Tehnica Sapphire FUE este o metodă de transplant de păr frecvent utilizată astăzi, iar motivul pentru care această metodă este preferată este caracterizat prin utilizarea vârfurilor de safir. Canalele deschise cu vârfuri de safir provoacă daune minime pielii. Acest lucru ajută procesul de vindecare să meargă mai rapid.

Transplantul de păr cu safir oferă posibilitatea transplantului mai frecvent, mai ales în zonele în care este creată linia părului din față. Acest lucru contribuie la ca rezultatele să pară mai estetice și naturale. Procesul de vindecare durează de obicei 3 până la 4 zile și nu lasă cicatrici. Poate fi aplicat și fără bărbierit, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru pacienți.

Tehnica Sapphire FUE este o metodă preferată ca urmare a progreselor tehnologice în domeniul transplantului de păr și este o opțiune bună pentru pacienții care doresc să fie mulțumiți de rezultatele lor.

Transplant de păr cu tehnica DHI (implantare directă a părului)

Metoda DHI este o tehnică cu avantaje semnificative în transplantul de păr. Are un mare avantaj deoarece permite plasarea foliculilor de par fara a necesita caneluri. Economisește timp prin efectuarea de caneluri și plasarea rădăcinilor în același timp. Această tehnică nu necesită cicatrici, tăieturi sau cusături. Deoarece nu există un proces de deschidere a canalului, riscul de sângerare este minim. În plus, transplantul rapid al foliculilor de păr recoltați păstrează calitatea și durabilitatea grefelor, ceea ce asigură rezultate mai bune la transplantare. Metoda DHI este considerată printre cele mai bune tehnici în transplantul de păr.

Transplant de păr robotizat cu transplant de păr robotizat

Unii chirurgi folosesc sisteme robotizate pentru a extrage și transplanta foliculii de păr. Acești roboți pot funcționa mai precis și mai precis, dar această tehnologie nu este încă utilizată pe scară largă.Fiecare tehnică de transplant de păr are avantajele și dezavantajele ei, iar tehnica pe care să o folosești depinde de starea părului persoanei, de structura pielii și de preferințele personale. Cea mai bună tehnică de transplant de păr trebuie stabilită în conformitate cu evaluarea și recomandările unui expert.

Transplant de păr cu metoda TDF

În spitalul nostru, metoda actuală de transplant de păr TDF este utilizată pentru a îndeplini cerințele de transplant de păr ale grefelor TDF 5000 și mai sus. Această metodă, care vă permite să reveniți la viața de afaceri într-un timp scurt, se aplică în două ședințe în două zile și persoana revine la viața normală în scurt timp.

Metode de tratament pentru căderea părului

PRP și mezoterapia părului

Căderea și rărirea părului este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Poate apărea din diverse motive, precum stres, schimbări sezoniere, factori metabolici sau sarcină. PRP și mezoterapia părului sunt considerate a fi o metodă foarte eficientă în tratarea unor astfel de probleme ale părului.

Ce este PRP și mezoterapia părului?

PRP, o probă prelevată din sângele propriu al persoanei, este folosită pentru a obține plasmă, care îmbogățește trombocitele și factorii de creștere care susțin foliculii de păr. Aceasta plasma este apoi aplicata pe scalp in incercarea de a opri caderea parului sau de a stimula cresterea parului.

Mezoterapia părului este o metodă de tratament în care vitaminele și mineralele hrănitoare sunt aplicate foliculilor de păr prin tehnica de microinjecție. Acest proces susține creșterea părului prin furnizarea nutrienților de care părul are nevoie direct în foliculii de păr.

Pentru cine este potrivit?

PRP și mezoterapia părului oferă o soluție eficientă pentru persoanele care se confruntă cu căderea părului din cauza stresului, schimbărilor sezoniere și factorilor metabolici. Acest tratament poate fi folosit de oricine doreste sa opreasca caderea parului si sa stimuleze cresterea parului. Nu este recomandat femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Cum se aplica?

Deși aplicarea variază de la persoană la persoană, PRP se aplică în general la intervale de 2 până la 4 săptămâni, iar mezoterapia capilară se efectuează în general în 10 până la 12 ședințe în funcție de nevoile părului. În timpul procedurii, un amestec hrănitor este microinjectat în foliculii de păr. Acest amestec conține vitamine, minerale și alți nutrienți care susțin creșterea părului.

Rezultate și beneficii

Rezultatele tratamentului sunt satisfăcătoare pentru persoanele care doresc să reducă căderea părului, să facă părul să crească mai gros și mai sănătos și să îmbunătățească aspectul general al părului.

Pentru a îmbunătăți sănătatea părului și a obține aspectul dorit, mezoterapia părului este o opțiune care poate aduce rezultate pozitive pentru majoritatea oamenilor.

Tratament cu exozomi de păr

Este o metoda aplicata prin injectarea exozomilor obtinuti din celule special dezvoltate. Acești exozomi conțin componente biologice, cum ar fi factori de creștere și proteine ​​care promovează comunicarea și remodelarea celulară. Tratamentul cu exozomi, care este, de asemenea, important pentru sănătatea pielii, sprijină, de asemenea, oprirea căderii părului, repararea părului și creșterea părului nou.

Tratamentul este planificat individual în funcție de boala sau starea de tratat. Procesul variază de obicei între 3 și 8 ședințe. Aceste sesiuni sunt de obicei ținute la intervale de 7 până la 14 zile. Metoda poate fi aplicată și după transplantul de păr, asigurând astfel creșterea sănătoasă a părului transplantat.

Pentru a obține mai multe informații despre transplantul de păr și tratamente, puteți contacta centrul nostru de apel la 0850 222 0373.

Lasă-ne să te sunam

Güzeltepe Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:15 Çengelköy / İstanbul
0850 222 0373
en_USEnglish