GENITAL ESTETISKA

AUTOLOG FETTVÄVNADSÖVERFÖRING och REGENERATIV MEKANISK SVF FÖR GENITAL ESTETISKA APPLIKATIONER

Låt oss ringa dig
  1. Erhållande av autologt fett;

  Autolog fettuppsamling samlas in på ett säkert sätt från patienten med en specialdesignad atraumatisk fettuppsamlingskanyl (2,8 mm diameter), som ingår i Adinizier Smart Kit, under lämpliga sterila förhållanden, med stöd av en undertryckssnäppare och annan utrustning.

  1. 2. Första centrifugen: Erhåller kondenserad olja;

  I denna process syftar det till att eliminera röda blodkomponenter såsom triglycerider, erytrocyter och adipocyter, som finns i fettvävnaden som tas från patienten och påverkar antalet och livsdugligheten hos stromaceller, och att separera den tumescentvätska som ges före fettborttagningsprocessen. Efter 2 minuters centrifugering vid 500 g kasseras blodelementen som finns kvar i bottenskiktet, tumescent vätska och triglyceriden i toppen.

  1. Mekanisk sönderdelning i slutet sterilt system;

  Efter den första centrifugeringen passerar fettvävnaden som samlats upp från patienten genom 2 400 μ, 1 200 μ, 600 μ och 400 μ Adnizier-blad placerade mellan två sprutor. Parenkymceller och stromaceller i fettvävnaden separeras mekaniskt efter skärning.

  1. Isolering av stromaceller;

  Efter den mekaniska separationsprocessen centrifugeras produkten för sista gången vid 1200g i 5 minuter och som ett resultat av denna process erhålls 3 lager beroende på densitet. Dessa lager består av stromacellslösning (SVF) i botten, stromacellaggregat (ECM) i toppen och kondenserad fettvävnad ovanför den. De slutliga produkterna vi får efter proceduren används för regenererande syften och korrekt utförd permanent fettöverföring.

  Adınıer är det första och enda patenterade ultraskarpa bladsystemet i världen med CE, FDA, KFDA, TGA-certifikat, med vilka du snabbt och enkelt kan bearbeta den fettvävnad du tar från patienter. Det är den bästa lösningen för appliceringar av fyllmedel i underlivet med Adlerininer.

  Kosmetiska resultat kan uppnås i en enda session.Med sina ultraskarpa titan Adisiner-blad kan den ge önskad storlek till fettvävnaden genom att öka vävnadens överlevnad utan att skapa trubbigt tryck, frigör de regenerativa cellerna och aktiverar cellerna i fettvävnaden.

  Vaginal estetik

  Denna procedur kallas i allmänhet Vaginoplastik, Labioplastik, Labium Majora Augmentation, O Shot och G Shot.

  I Labium Majora-applikationen injiceras fettet som samlats efter separationsprocessen in i de inre läpparna. När läppområdet fylls ut böjs det inåt och vulvaområdet blir mindre.Fettinjektion är redan ett mycket vanligt ingrepp. Om du undersöker denna process på internet kommer du att läsa i beskrivningen att 50% – 60% av fettet smälter väldigt snabbt, medan resten kan ligga kvar i upp till 6-12 månader. Men uppenbarligen använder de inte Adenizer i dessa procedurer. Det är viktigt att fettcellerna inte skadas under fettuppsamlings- och separationsprocesser. Adınıer är ett bladsystem tillverkat av FDA-godkänd titan som håller fettceller oskadade och vid liv. Den största skillnaden är att denna process utförs med Adinizier Mechanical separationssystem, som säkerställer beständigheten hos den injicerade fettvävnaden under en mycket längre tid (3-5 år). Enligt patientens begäran injiceras den separerade SVF i ​​klitorisområdet för regenerering vid vaginoplastik, och O Shot och G Shot injiceras i klitorisområdet för att öka njutningen genom mikrovaskularisering.

  Rekommendationer efter utskrivning;

  Att undvika varma duschar i en vecka, inte gnugga underlivet, hålla sig borta från slag, inte använda spa, varma bad, varma pooler i en månad, inte bära tighta byxor och undvika att cykla. Dessutom infördes en begränsning på en månad för sexuella ingrepp och tunga idrotter.

  Obs: Rökning är den mest skadliga faktorn som orsakar fettförlust.

  Låt oss ringa dig
   Güzeltepe Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:15 Çengelköy / İstanbul
   90 534 260 43 16
   en_USEnglish